ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Α)  Λόγω των έκτακτων συνθηκών και της καραντίνας από τον covid-19, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Ραφήνας-Πικερμίου, δεν είχε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την Εκλογοαπολογιστική Γενική του Συνέλευση και την αντίστοιχη εκλογική διαδικασία έως το τέλος Δεκεμβρίου 2020.  Ως εκ τούτου, τώρα που οι συνθήκες το επιτρέπουν, καλεί τα μέλη του να λάβουν μέρος στις εργασίες της Έκτακτης Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, που θα γίνει τη  Δευτέρα 07-06-2021  στις  20:00 μ.μ.  στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας-Πικερμίου, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

  • Πεπραγμένα διετίας.
  • Οικονομικός απολογισμός.
  • Προετοιμασία αρχαιρεσιών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη 15-06-2021 στις 20:00 μ.μ.  στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.  Η  Συνέλευση αυτή θεωρείται κανονική και θα είναι σε απαρτία με την παρουσία όσων μελών προσέλθουν.

Β)  Ζητάμε από τα μέλη που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή/υποψηφιότητα  στις αρχαιρεσίες για τη σύνθεση του Νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας-Πικερμίου, ώστε να επιτελεί το σκοπό του στη λειτουργία του σχολείου και να εκπροσωπείται στα υπερκείμενα όργανα με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε στο mail του Συλλόγου (sgk3diraf@gmail.com)  για:    α)  Μέλη Δ.Σ.,  β)  Εξελεγκτική Επιτροπή  και γ)  Αντιπροσώπους στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, έως και την ημέρα της διεξαγωγής της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης. 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:  α) οι υποψήφιοι να είναι γονείς, επίτροποι ή κηδεμόνες των μαθητών που φοιτούν στο σχολείο και β)  να έχουν καταβάλλει μέχρι και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο (5,00 Εuro ανά μέλος).

Η Γραμματέας

Ζουγανέλη Φραντζέσκα

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Παναγόπουλος